2009. január 15., csütörtök

Tervek 2009-re (?)

Azért a kérdőjel, mert ha valaki, én aztán nem tervezek előre egy évet. Sőt egy hónapot sem. Örülök, ha látom, hogy mi a dolog a hétre. Annyiféle dolgot elvállalok, csinálok, hogy csak egyiktől a másikig vagyok képes haladni. Tudom, hogy ez nonszensz, de nem megy másként. :(

Azért mégiscsak összehozok pár dolgot, ugyanis van egy hevenyészett terv-féle idénre is. Ezek jó része a tavalyi folytatása, leírom, hogy mit nem hagyok abba azokból. :)

Amiket már tudok, hogy meg fog történni:
1. Költözik a hivatal. A mi irodánkra a végén kerül sor a technika miatt, valszeg ezzel telik majd a június. Na, ezt megpróbálom a legkevesebb viszontagsággal végigélni, és a hó végén a legkevesebb jelenlétet mutatni ezügyben, mert akkor más az elfoglaltságom. Mindezek tetézésére tavasszal új szoftvert/hardvert kapunk a mostani 15 éves helyett. Ez egy célszoftvernél nagyon nagy idő, olyan is a szolgáltatásunk mostanában. :( Úgy fest, ennek bevezetésében, tesztelésében, betanításában tevőlegesen részt veszek, hasonlóan a 15 évvel ezelőtti módihoz.
2. A júliusi munkábólé eltűnés oka: Karcag. Asszem ez lesz a hatodik alkalom, és már tervezek. Szóval, aki szeretne látni engem júl. végén, az jöjjön velem varrni a foltvarró táborba. :)))
3. Aug. elején Győrben táborozok, és előadok, a téma már ismert, az atarashit fogom tanítani. Erre szerencsére nem kell nagyon készülni, hiszen két éve Karcagon már lenyomtam. Azért akarok valami már projekttel előrukkolni, fejben már vázoltam.
4. Tovább folytatom a Varróházas foltvarrós rovatot, remélem, sűrűbb frissítéssel. (link oldalt)
5. Tovább vezetem a kiscsoportomat Káposztásmegyeren. Erősen felduzzzadt a létszám, sok új lány jött, ezért kitaláltuk, hogy négyhetente ún. kezdő, másik négyhetente inkább haladó témájú foglalkozás lesz, hogy a frisseket is okítsuk az alapokra. Tehát az marad kéthetente hétfőn.
6. A Kultúraquiltek készítése minél tovább. Nagyon szeretem, nagyon felszabadít, okosít és kikapcsol, tehát ezt semmiképp nem hagyhatom abba.
7. A Foltlelkek tagjaként mindig részt veszek a közös munkákban, most is van két projekt, az egyiket most terveztük meg Ágival és Zsuzsival, a másikat meg hamarosan elő fogjuk venni. Klassz dolgok lesznek, az biztos.
8. És egy még konkrétabb: karácsony előtt ajándékoztuk meg magunkat egy új hálószobabútorral, és oda most már nagyon kívánkozik egy takaró. :) Ezen kattogok a családdal és varrással el nem tölthető időimben (dolgozás,autóvezetés, kishelyiségben tartózkodás), de sehogysem jutok dűlőre. Nagyon tetszenek a klasszikus minták (értsd: Bonnie Hunter felhozatala), de hozzánk mégis inkább a modernebb kinézet illene. A végén még kettőt kell varrjak? Ja, és ezzel párhuzamosan folyna a hálószoba teljes felruházása: festés, esetleg tapéta, képek, miazmás.

Ezen felül tervben van még az is, hogy fenntartom a létemet gyerekeim örömére és fenntartom az ő létjüket az én és apjuk örömömre. Ezek ügyes megvalósításához komoly terveim vannak. (Nekem: torna februártól, étrend-reform, több szépészkedés, nekik: úszás tavasztól, Macának rajzszakkör, Andornak még több könyv, közösen: síelés, nyaralás.) :)))

A tervezgetőst Bruercsitől kaptam, továbbadom Cicnek, Elizanikónak, Bobinak, Ahamának és Kaokának.
Nem tudom, náluk volt-e már, ha igen, bocs. (nem linkelek, mert rohanok...)

Még annyit, hogy vasárnaptól eltűnök egy hétre, tessenek jól viselkedni, sokat írni, hogy legyen mit olvasnom. :)
Macámmal megyünk kettesben sítáborozni, szerintem állat lesz. Imádni fogom, hogy vele lehetek, csúszhatok és bohóckodhatok kedvemre egy csapat iskolással. És még főzni sem kell, mert adnak enni háromszor egy nap. :)))

13 megjegyzés:

Ahama írta...

Fel teccik menteni ez alól engemet? Nem szoktak ugyanis bejönni az elmondott terveim :(
Ha valóra válnak igérem tudósítok róluk.
Kiskegyednek viszont impozáns az előjegyzési naplója:). Kívánom, hogy minden sikerüljön!

katafolt írta...

Van itt egy pár,de téged nem kell félteni,pláne ha sítáborban edzzel rá :-)

zazálea írta...

Még jó, hogy nem tervezel előre, képzeld, ha alaposan átrágod a témát... Elfáradtam attól, ahogy lepergett előttem a éved, hiába, no, van, aki 10 kört bír futni, van, aki csak egyet- azt is döcögősen. Te meg a 20 körös típus vagy. :o)

beszand írta...

Érezzétek jól magatokat!
Pihenj és töltődj fel sok a terved! Tetszik Zazálea 20 körös hasonlata, igen van benned DURACELL!Puszi!

Kaoka írta...

Köszönöm az érdeklődést, de már túlvagyok a tervezésen pár napja. :) Kellemes pihenést kívánok.

Czkriszta írta...

Emlékszem pár éve együtt izgultunk a fórumon,mert egyszerre mentek síelni a gyerkőceink.Akkor olyan jól esett,hogy még ez is összekötött bennünket.Most viszont irigyellek,hogy te még erre is képes vagy.Én Zazálea példájában csak fél körig bírnám.

Egyébként az enyémeim kedden hajnalban utaztak el Karintiába és szerintem nekik jobb,hogy nélkülem.A kicsi most ismerkedik a snowboarddal, jobb ha nem sopánkodom a háta mögött.

Mehike írta...

Jó síelést ! A lábára tessen vigyázni. Biztos nagyon jó lesz ez az 1 heted. El leszel kényeztetve:-)

F.Gina írta...

Érezzétek nagyon jól magatokat !!
Egyben gyere haza, mert szükségünk van rád :))

Zelnice írta...

Érezzétek nagyon jól magatokat, és ha megint itthon leszel, várom az emilt, hogy összefogva induljunk fittség felé :-)

bruercsi írta...

Nahát! Csak ennyi terve lenne mindenkinek, nem tengne-lengne annyi ember depiben.
Én, azért köszönöm, hogy megosztottad velünk! :)

36évi írta...

Ahama, hát persze. Megértelek, én is azért nem írtam olyat, ami csak áhított köd. :)
Zaza! Azért ez nem olyan vészes. És épp te beszélsz? Rosszul vagyok, ha arra kéne gondolnom, hogy még egy suli... max.foltos. :)
Beszi! :)))
Kao! Köszi!
Kriszta! Igen, emlékszem. :) Akkor kb. egyidőben leszünk egy helyen. A mienk Präbichl.
Méhike, Gina és Bruercsi, kösz, vigyázok, jövök és majd mesélek.
Vio! Okés, már sokat gondolok arra is. :)

Cic írta...

khmmm, a karcagi júniusi eltűnés jó lesz JÚLIUSnak is... csak, hogy ne tévesszük meg a Nagyérdeműt. ;-)

36évi írta...

Ajaja, máris javítom... pusz.

Fanni

Lilypie

Andor

Lilypie