2011. március 20., vasárnap

Gyors táska

Újabban fura értelmet kapott a varrásom. Nagy a baj a családban, a nagy baj sok orvossal jár, az meg sok hálapénzzel.
Még nem varrtam soha orvosnak, de a mostani néni nagyon helyes, nővérem szerint olyan korú, mint mi, szerintem fiatalabb, mindenképp nagyon helyeske, törékeny, picike és ehhez képest olyan kemény a melója, hogy én a 10 perc ottléttől is padlót fogtam. Ő mondja meg, ki mennyi sugarat kapjon a kis rohadék állatkájára. Sajnos mi is azért voltunk.

Az előtörténés az, hogy Veszprémben eldöntöttük Valival, hogy nem veszünk semmit. Aztán kiderült, hogy egy sarokra van egy kétszintes méterárubolt. Aztán az is kiderült, hogy a belépésünktől számítva kb. 10 perc van zárásig. Úgyhogy nem voltunk komoly bajban, csak ezt két rongyot sikerült ennyi idő alatt megfogom:




(Na jó, Vali kicsit nagyobbat fogott, neki volt még valami.)

És akkor tegnap este eldőlt, hogy már csak holnap találkozunk (egyelőre) ezzel a nénivel, úgyhogy gyorsan kell egy táska ebből. Sima ügy, van az a pofonegyszerű ferde szabású táska, amit egyébként négyzetekből szoktunk abszolválni, most 4 csíkból lett, belül sárga béléssel. Tépőzárat tettem a fül alá, mert sehol sem találom a mágneszárakat. (Itt ígértem meg magamnak, hogy a következő két összefüggő napomban rendet teszek a kócerájomban.)



Nem egy nagy húhaság, de én és a család szerette. Remélem a sugaras néni is fogja. A színe mindennek sokkal élénkebb, sajnos este telefonnal fotóztam, én kérek elnézést.

12 megjegyzés:

F.Gina írta...

Gyors gyógyulást kívánok ! A táska tök klassz, biztosan szeretni fogja a néni :))

Monika írta...

Ó,drága Évi!Nagyon nehéz időszakok ezek,tapasztalatból tudom....
Nagyon szép ajándékot varrtál, biztosan örülni fog neki az orvos.

Ahama írta...

Gyors gyógyulást és sok erőt !!
És vannak bizony olyan orvosok, akik örülnek az ilyesmi ajándéknak, meg annak, hogy kinézed belőlük, hogy örülnének neki :).

Abile írta...

Nagyon szép lett ez a táska... Biztosan örülni fog neki a néni!
Ezt az állatot meg a fene vigye, hogy minden családba jut belőle! Drukkolok nektek (is), hogy sikerüljön legyőzni!

Marika írta...

Nagyon jó a táska, a szín összeállítás remek:))))

mmama írta...

Gyógyulást kívánok !

Még a hála pénz is elfogy ! a hála táska megmarad:-)

teletext írta...

Kedveseim, köszönöm a kedves szavaitokat!
Vívódtam, hogy írjak-e ide a bánatomról, de megfogadtam, hogy csak szőrmentén, az első sokk már úgyis elmúlt, a szorongás meg úgysem fog. Akkor legalább a varrásról írjak, ha már megígéretem a múltkor. :)

A dokinéni persze nem akart semmit elfogadni, de csak rátukmáltuk. De a hatást nem vártuk meg, talán felhív, hogy tetszett-e neki. :)

Margó írta...

Évikém!
Mielőbbi gyógyulást kívánok,sok erőt,és rengeteg pozitiv energiát hozzá!
A táska nagyon szuper a pöttyös,csikos nyerő párositás!:)

Berry írta...

Sok erőt és kitartást kívánok! Remélem minél hamarabb meggyógyulsz! Legyen a varrás is segítségedre ebben! Na meg a családod és az ismerősök akik szorítanak neked!

BORI írta...

Sose írtam még Neked, de teljesen meghatódtam! Gyógyulást kívánok és elfelejteni a rosszat, csak a kedves és szeretettel varrt táska maradjon meg emléknek! :)

36évi írta...

Kedveseim, köszönöm a szép sorokat, a helyzet az, hogy sajnos anyámmal van baj, nem velem. JÓ hír viszont, hogy amióta ez kiderült, abbahagytam a cigit.

BORI írta...

A lehető legjobbakat kívánok Anyukádnak! Gratula, hogy abba hagytad a cigizést! Tudom,milyen nehéz, én 9 éve hagytam abba és jól tettem.

Fanni

Lilypie

Andor

Lilypie