2008. október 28., kedd

Szintén kiPéCézve...

Visszatértem, és mondanám, hogy nagyon megvagyok...
Oly mértékben töltődtem(tünk) fel nappal, hóval, csúszással, pihivel, semmiresegondolással, hogy alig fértem be a kocsi hátsó ülésére. :))) Szóval jó volt, na, csak ajánlani tudom, annak, aki szeret síelni, ilyenkor nyomuljon egy gleccserre, azt csússzon.
Persze a magyar lakosság ezen szeglete valszeg magától is rájött, mert pénteken már tele volt velük a parkoló. :)
Képek később...


Aztán, hogy a múltkor is megtörtént, hogy nyaraláskor kitört a blogláz díjazásilag, most, hogy kitettem a lábam hazánkból, kitört a pécézési láz.
Itt köszönteném az irántam érdeklődőket: Julcsi, Ahama, Bea, Zazalea, Mammka, Beszand és Eszter, kösz, lányok, jól esett. :)

Hét dolog, amit még talán nem tudtok rólam:

1. Odavagyok a sportközvetítésekért. A technikai sportok (Forma-1 rulez!) vezetnek, egyik legnagyobb élményem volt, amikor tavaly Brno-ban együtt üvöltöttem sok ezer magyarral Talma nevét. Mellesleg a könyvében felismerhető a loboncom. :)))
Különösen értékelem azon sportolók teljesítményét, amelyeket kipróbáltam. Az elmúlt napokban szájtátva bámultam a kül. nemzetek (vagy nyolcat számoltunk 3 nap alatt) válogatottjainak technikáját a sípályán. És megállapítottam, hogy soha a büdös életbe nem fogom még csak érintőleg sem venni a mozdulatot.

2. Nagyon szeretek lustálkodni. Ez azért gáz, mert mindig sok a dolgom, mindig volna mit csinálnom, én mégis bambulok. Na de ha olyaaaan jóóóól esiiiik....

3. Kávé nélkül egy tapodtat se! Nincs vérnyomásom szinte, ezért reggel csak a kávéfőzőig találok el. Még jó, hogy én rendeztem be a konyhát, így csukott szemmel főzöm a reggeli adagot. Az olasz kávé az igazi nagy kedvenc, ott aztán bármennyit, bármikor.
Van egy klassz találmányuk a sípályán: felgőzőlt tojáslikőrbe öntik a kávét, a tetején tejszínhab, igényes helyeken zúzott mandula, igénytelenebbeken kakaószórás a tetejére. Nyami!!! Ja és a neve: alza valvole - szelepemelő :DDD

4. Nagyon bírom az art deco, a szecesszió művészetét, ha lenne időgép, én a 20-as évek Párizsába vagy Bécsébe kérném a jegyem.

5. Nem értek a gyógyszerekhez, nem értek a betegségekhez, még a gyerekeknek szánt otthoni gyogyikat is a párom adagolja, mert képtelen vagyok megjegyezni, hogy mi mire való. Ennek megfelelően nem vagyok képes gyógyszert pontosan beszedni. Ugyanígy gőzöm sincs arról, hogy melyik vitamin mit csinál...

6. Nagyon rossz a memóriám, csak azok a dolgok mennek rutinból, amiket már rengetegszer csináltam vagy tanultam. Viszont folyamatos adat-éhségem van, mindennek utánanézek, ami érdekel, majd a felét elfelejtem. Vicces, amikor mesélnék valamit, de konkrét adat nincs a mesében, mert az már rég kihullott.

7. Sorozatfüggő vagyok. Sokfélét nézek, egy kivételével, az a sci-fi. Az valahogy nem jön be. De azon kívül minden, nyomozós, vidám, persze most SzülFel és House minden mennyiségben. Legújabb kedvencem a "Halottnak a csók", főleg a képi világa miatt.
Aztán ott vannak a túlélő show-k, többször végig bírom nézni pl. a The Amazing Race bármely szériáját, az nagy kedvenc. Na jó, ezt a celebizét simán kihagyom. Ez Makó a Survivor Jeruzsáleméhez képest. :)

Na, talán ezeket még nem tudhattátok. Próbáltam nem varrással kapcsolatos dolgokat tudatni, ha valakit az érdekel, kérdezzen bátran. :))))

Most kéne hét személy, de már mindenki színt vallott. Legyenek azok, akik még csak meg lettek szólítva, de nem olvastam tőlük: Civarek, Patchwitch, Hortenzita, Kicsoda, Violini, Nana

9 megjegyzés:

M.I.Eszter írta...

Szia Éva,

Az az igazság, hogy a délelőtt folyamán én is kipécéztelek. Remélem, nem bánod. :)
http://eszterkezimunka.hu/blog/?p=192

Eszter

36évi írta...

Ó, dehogy, minden kívánságod ilyen hamar teljesüljön. :)))

katafolt írta...

Art deco jegyet én is kérnék...

beszand írta...

Látod, tudtál újat írni! Sorozatfüggő vagy? és mindezt mikor?

zazálea írta...

Nekem minden új volt és vidám!

36évi írta...

Hát icaka, meg varrás közben, meg úgy általában, ha pont adják. :)))

Zazálea :)))

36évi írta...

Kata!
Ha küldik az értesítőt, azonnal szólok! :DDD

mmama írta...

-és ez még nem elég, nálam is vár
valami ! Kéretik átfáradni !

Kicsoda írta...

jot derultem es egy csomo ujat tudtam meg$ A sorozatfugges, sportkozvetites erdekes:-)szerintem kotnod kellene, azt jobban lehet ilyenek alatt:-D
Igyekszem irni en is.

Fanni

Lilypie

Andor

Lilypie