2008. május 7., szerda

Rettenetes...,

hogy egyszerűen semmire sincs időm. Az a problémám okozója, hogy bevállaltam egy kis pluszmunkát, ami nem is olyan kicsi, viszont az összes szabadidőmet elviszi. Gyűjteném a nyaralási pénzt, de hát így még nyaralni awe lesz idő elmenni, akkor hogy költsük el?

Ráadásul eléggé agyleszívó meló, filmfeliratozás...

Pedig annyi mindent kéne csinálnom. Itt van mindjárt a jövő héten nyíló kiállításunk. A Foltlelkek nevű foltvarró csoport, ahová járok, jövő pénteken nyitja meg kiállítását, ahová nekem is szállítanom kéne ezt-azt. De semmi újjal nem tudok készülni, a régieket meg már annyifelé megmutogattam. Vannak félkész dolgaim, azokat kéne sürgősen befejeznem. De hát mikor????

Aztán meg készülnöm kéne a nyári táborra is, készíteni a mintadarabot, kitalálni a pontos leírást, ilyenek.

És a Kultúraquiltem, a 'Marokkó". Nagy szájjal bezengtem, hogy fejben ezt már rég megvarrtam, erre pont nem találom a két évvel ezelőtt lementett képeket, amik pont ide passzolnának. Jaaaaj, nagy bénaság, mi?

És akkor az uram... jövő szombaton lesz 40 éves, vagyis pénteken, de hát akkor van a kiállítás megnyitója, nem lehet akkor 40-et ünnepelni... Kéne meglepi, kéne menüsor, kéne valami okosság a bulira, meg kéne még egy élet, hogy mindent megtehessek. :)

Na, asszem, a Ricky Tims-féle tulipánomat befejezem, hogy legalább egy új dolgom ki legyen állítva.Már csak tűzni kéne, meg szegni, az nem olyan nagy cucc.
Addig is itt van nektek egy új (vagy csak számomra az?) képe, ami megint elbűvölt. Istenem, add, hogy egyszer élőben láthassak egy RT munkát!




Akinek van ötlete, hogy a szalagokat hogyan varázsolta fel a pali, ossza meg velem. Szerintem tűfestéssel...

Itt láthattok még többet ebből:
http://www.flickr.com/photos/9394091@N05/sets/72157604884459748/

3 megjegyzés:

Kicsoda írta...

Ezt a Libby Lehmar (?) nevu no csinalta, es tufestes. Nagyon durva.

Névtelen írta...

Ne azt számolgasd, hogy mi maradt el, hanem hogy mennyi mindent megcsinálsz! Mi az hogy nem láttad RT munkáit?! Miért ő látta a tieidet? :-)

36évi írta...

Kicsoda!
Nem mondod? Simán elhittem, hogy az övé. A linkben egy RT tanfolyam képei vannak, gyanús volt egy kicsit, hogy érdekes (tőle nem várt) stílusban is dolgozik. EZek szerint egy az épp ott lévő kiállítás. Akkor a tűfestéses gyanúm beigazolódott. Köszi!

Márta néni!
Hát igen, de valahogy úgy érzem, az is csak tűzoltás, ahelyett hogy nyugodtan élném az életem és csinálnám a nekem kedves dolgokat.

Hát hogy megnézném. A dvd-je megvan és annyira megnézném a munkáját, azt, hogy hogyan dolgozik... Emlékszel, mikor írt Anikónak a tulipánjáról? Libabőrös lettem... :)))

Fanni

Lilypie

Andor

Lilypie